image-18

Beleef Magische Avonden in Theater Eindhoven

In het bruisende hartje stad van Eindhoven vind je een bijzondere plek. Het is de Stadsschouwburg Eindhoven, waar cultuur en spektakel samenkomen. Of je nu van live entertainment houdt of iets onvergetelijks wilt ervaren, Theater Eindhoven heeft het allemaal voor elke toneel-, dans- en muziekliefhebber.

Theater Eindhoven biedt een divers aanbod. Je ziet er meeslepende musicals, intense toneelstukken en adembenemende dansvoorstellingen. Elke productie zit vol creativiteit en passie, waardoor bezoekers steeds weer verrast worden.

Gelegen in het dynamische centrum van de stad, is Theater Eindhoven de perfecte plek om te ontsnappen aan de dagelijkse drukte. Het is een plek waar je kunt genieten van verbeelding en verwondering.

Ontdek de Betovering van Magische Dinershows

Liefhebbers van culinaire hoogstandjes en magie zijn welkom in theater Eindhoven. Kom naar de Magische Dinershow van Madame Zita voor een speciale belevenis. Ervaar een combinatie van heerlijk eten en betoverende optredens van het bekende duo Rob & Emiel. Met maar twee data beschikbaar, boek snel jouw plaats voor een unieke avond.

  • Data van de show: Donderdag 7 maart en Dinsdag 17 december 2024.
  • Tijden: Aanvang om 19:00 uur, afsluiting om 23:00 uur.
  • Een mysterieus 5-gangenmenu gecombineerd met een spetterende live show.
  • Een avondvullend programma met het internationaal prijswinnende entertainersteam, Rob & Emiel.
OptiePrijsInclusief
Standaard Reservering€59,505-gangenmenu, Show
All-inclusive Drankenarrangement€89,005-gangenmenu, Show, Dranken

Zorg dat je reserveert voor deze magische dinershow. Dit wil je niet missen! Madame Zita bereidt een diner dat je zintuigen prikkelt. Rob & Emiel zorgen voor een avond vol verwondering. Ontdek zelf de magie van theater Eindhoven.

Theater Eindhoven: Een Podium Voor Diversiteit en Verwondering

In het centrum van Eindhoven vind je een podium vol met culturele kunst. Theater Eindhoven zet zich in om voor elk wat wils te bieden. Je kunt er genieten van cabaret tot en met urban dans.

Theater is meer dan alleen voorstellingen kijken. Het is ook een plek om te leren over theaterkunst. Met interactieve rondleidingen en lezingen, duik je diep in de wereld achter de coulissen.

Educatief materiaal helpt scholieren en studenten om theater te begrijpen. Theater Eindhoven organiseert ook Meet & Greets met acteurs. Zo wordt theater een persoonlijke ervaring.

  • Cabaret en comedy voor een avond vol lach
  • Musicals en muziektheater voor de liefhebbers van verhalen en melodieën
  • Circus en acrobatiek die de zwaartekracht uitdagen
  • Urban dansvoorstellingen die de jongere generatie aanspreken

Theater Eindhoven zet zich in voor inclusiviteit en diversiteit. Iedereen is welkom om de kunst van performance te ervaren. Laat je meenemen op een reis van creativiteit en emotie.

Voor Iedereen Wat Wils: Van Kindertheater tot de Grote Klassiekers

Eindhoven staat bol van geweldige voorstellingen. Voor gezinnen en de jonge avonturiers hebben we veel kindertheater. Deze kindervoorstellingen wekken de fantasie en verrijken de geest. Er wordt goed gekeken of elke show past bij de leeftijd van de kijkers. Theater Eindhoven zet in op educatie. Zo leert iedereen iets nieuws terwijl ze genieten.

In de vakanties verandert het theater in een magische wereld voor familievoorstellingen. Evenementen zoals het Prentenboekjesfestival en het schitterende Kerstwintercircus zijn er dan te zien. Deze bijzondere tijden laten kinderen dromen en spelen. Ook kunnen gezinnen samen het wonder van theater ontdekken.

Om jongeren iets te leren, heeft Theater Eindhoven speciale leermiddelen. Met de spreekbeurtkoffer duik je diep in een theaterproductie. Daarnaast moedigt StudioDoen kinderen aan om creatief te zijn. Ze doen activiteiten die passen bij het thema van de voorstellingen.

Theater Eindhoven biedt meer dan alleen plezier. Door te letten op leeftijdsindicatie en de focus op educatie, beleven families een reis. Een reis die zowel vermaakt als leert.

Theater Eindhoven: Live Muziekstukken en Filmklassiekers Beleven

Ben je gek op filmmuziek? Dan is Theater Eindhoven dé plek voor jou. Hier vind je concerten gewijd aan Hans Zimmer’s beroemde composities. Ervaar hoe een filmmuziekorkest met professionele solisten en speciale effecten jouw geliefde filmklassiekers tot leven wekt.

Voel de kracht van live muziekstukken uit beroemde films. Denk aan Gladiator, Inception en The Lion King. Elke avond staat garant voor een unieke ervaring, dankzij onze speciale gasten en solisten.

DatumEvenementSpeciale Gast
13 April 2024Hans Zimmer Tribute – The ClassicsNationale Philharmonie
27 Mei 2024Pirates of the Caribbean – LiveCapitool Orkest
15 Juni 2024Interstellar & Beyond – Music of a MastermindLisa Gerrard

Grijp de kans om de soundtrack van wereldberoemde films live te beleven. Theater Eindhoven verwelkomt je voor een avond vol herinneringen, emoties en overweldigende geluiden.

image-19

Praktische Informatie voor een Zorgeloos Bezoek aan Theater Eindhoven

Wilt u een geweldige avond bij Theater Eindhoven? Plan dan goed. Als u wilt genieten van de Magische Dinershow bij Madame Zita, reserveer dan op tijd. Reserveren voor dit bijzondere evenement kan vanaf €59,50. Vergeet niet uw drankenarrangement te boeken voor een complete ervaring.

Bezoekt u met vrienden of familie? Het theater is perfect voor groepsbezoeken. U kunt samen genieten op een gezellige manier. Bij Theater Eindhoven kunt u alleen met pin betalen. Gelukkig is er gratis parkeren bij IJzeren Man Vught. Vanaf daar is het theater goed bereikbaar.

Laat vooraf speciale wensen of dieetallergieën weten. Zo zorgt Theater Eindhoven voor een zorgeloze avond. Alles is klaar om u een mooie tijd te geven. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen in onze magische wereld.